Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Sexy Lingerie die JIJ fijn vindt

Anna - 31 / Mar / 2020

Sexy Lingerie die JIJ fijn vindt

Redenen om voor sexy lingerie te kiezen

Waarom jij lingerie moet dragen, die JIJ fijn vindt

Vrouwen dragen over het algemeen graag goede lingerie. Met goede lingerie bedoelen we dan de dagelijkse lingerie. Van goede dagelijkse lingerie krijgen vrouwen namelijk het gevoel dat ze zich daarover niet meer hoeven te bekommeren. Het gevoel dat zich het beste laat omschrijven als: 'Dit is oké, nu door naar alle zaken die gedaan en georganiseerd moeten worden gedurende een dag' Ook zorgt dat ervoor dat ze zich veilig voelen.Niets zo irritant als een bh, een string, slip, hipster of wat voor dagelijkse lingerie dan ook,  die niet lekker zit. Je wilt hieraan niet herinnerd worden gedurende een dag.

Voor sexy lingerie geldt dit nog vele malen meer. Hier echter komt er nog een puntje bij. Het gaat het niet alleen om goed zitten maar vooral om er sexy of sensueel uit zien. De ander verleiden met jouw onweerstaanbare look and feel. Je wilt indruk maken. Een act de presence geven om niet snel te vergeten.
Eerlijk is eerlijk; iedere vrouw wil toch de mooiste zijn voor haar partner, geliefde, vriend, man en ja zelfs voor haar omgeving. 
Daarnaast zien mannen meer dan graag vrouwen in
sexy lingerie.

Er zijn naast goede pasvorm en er sexy/sensueel uitzien nog verschillende andere redenen waarom een vrouw graag sexy of sensuele en goede lingerie draagt.

-Verleiding
  Je verleidt niet alleen die ander maar ook, tevreden naar je spiegelbeeld  kijkend, een beetje jezelf.
-Kwaliteit
  De kwaliteit telt altijd. Je wilt immers gezien worden als een diva waar hij met plezier en respect naar kijkt.
  Een vrouw die, ondanks    haar buikje, de rondingen op haar heupen, het niet meer 20-er lichaam,
  zich toch op een zeer mooie waardige manier toont met eventueel dat minder mooie onderdeeltje
  even weggestopt onder delicate stoffen. 
-Zelfverzekerd voelen
  Je straalt uit wat je voelt. Wie zich mooi voelt straalt dat uit. Het geeft je ego een boost. Jouw omgeving, je partner
  pikt dit direct op en zal ervan genieten.
-Stijlvol uitzien
  Met sexy lingerie doelen we op die lingerie die een vrouw stijlvol laat uitzien. Uitzien al een Queen, Diva, en Femme Fatale

De ervaring leert dat iedere vrouw onbewust van zichzelf weet wat haar mooi staat. Echt iédere vrouw.
Als een vrouw iets mooi vindt is het moeilijk concurreren met iets anders. Haar blik valt erop en ze weet van nature dat het haar goed zal staan. Eventuele twijfels kunnen. Dat heeft dan meer te maken met de pasvorm van de bewuste lingerie of de kwaliteit.  Misschien of de kleur haar zal staan nu ze iets bleker of juist bruiner is. Daarvoor heeft ze dan nog optie 2 en 3.
De vuistregel is hierbij altijd: een vrouw draagt lingerie die ZIJ, als vrouw, fijn vindt, en waarvan ze weet dat het gewoon goed voelt

Helaas mannen hoort daarbij ook de aanvulling:'Een man weet dat helaas niet altijd.
Hoe geweldig de vrouwen ook waarderen dat een man zich zozeer inspant om dat ene sexy lingeriesetje te kopen, koopt een man vaker de foute beha-maat, die té sexy lingerie of de foute kleur,. Aiii. Een zuur of in de vouw getrokken gezicht bij het uitpakken van dat zo goed bedoelde kado. Zonde van jullie energie. Jullie verdienen dit niet!
Niet opgeven ajb; overleg'!
Vraag om die hint en het kan al bijna niet meer fout gaan.
Kijk in de klerenkast naar haar bh die ze zo graag draagt, wat voor cupmaat erin staat. Informeer of ze dat sexy stringetje wel leuk vindt. Misschien wil ze toch liever eerst iets beschaafder of wil ze direct het hele sexy setje erbij en niet alleen een stringetje? 
Jouw vrouw, geliefde, jouw best friend zal dit zeer waarderen. En dit bevordert alleen maar het plezier voor 2.
 

Verschillende soorten sexy lingerie

Hopelijk ben je al een beetje overtuigd van de waarde die sexy lingerie toevoegt aan je leven.
Er zijn verschillende soorten sexy lingerie. Een aantal populaire soorten zijn: string of slipbabydoll,
slipdress, corset kimono en lingerie setje. Een item waar jij je comfortabel in voelt is belangrijk. Dit kan te maken hebben met het ontwerp, maar ook zeker met het materiaal waarvan het item gemaakt is. Sexy lingerie kan namelijk van veel verschillende soorten materialen gemaakt worden. Een aantal voorbeelden van deze materialen zijn polyester, kant, tule, leder, latex en nog veel meer. Als jij een sexy item draagt is dit voor zowel jou, als jouw partner een waar genot. Verras hem eens met een sexy item en kijk maar eens naar zijn reactie!

Het aanbod van uitdagende lingerie

Tegenwoordig is het mogelijk om al jouw lingeriewensen uit te laten komen. Dit komt omdat het aanbod zich flink heeft ontwikkeld in de afgelopen decennia. Door deze veranderingen is het mogelijk om meer intimiteit in de slaapkamer te brengen. Vroeger was er sprake van een taboe, wanneer een vrouw een ‘spannend’ kledingstuk wilde kopen. Nu is het vrijwel openlijk bespreekbaar en is de taboe er zo goed als af. Omdat sexy lingerie steeds populairder wordt, zijn er veel aanbieders. Anna van Rode is actief en legt de focus op vrouwen die geïnteresseerd zijn in sexy lingerie. Anna van Rode streeft ernaar om meer intimiteit in de slaapkamer te brengen en om vrouwen zichzelf zelfverzekerder te laten voelen.

Schattig, maar sexy

Iedereen kent de kanten print wel. Dit is een mooie versiering op lingerie. De lingerie van kant stamt al uit de middeleeuwen en was in die tijd een versiering aan de kleding van de adel of de kerk. Later werd kant overgebracht naar de kleding van de rijkere dames en voor de versiering van bruidsjurken. Uiteindelijk kwam er ook kanten lingerie. Deze soort lingerie benadrukt de zuiverheid en schoonheid van een vrouw. Hierdoor is deze lingerie zo aantrekkelijk en populair.

Je wordt belemmerd

Wil je wel sexy lingerie dragen, maar word je hierin belemmerd door iemand? Vraag jezelf dan af waarom hij of zij jou hierin wilt belemmeren. Is het bijvoorbeeld vanuit de kerk, of vanuit jouw familie? Laat je nooit belemmeren in het dragen van kleding die JIJ aantrekkelijk en fijn vindt! Iedere vrouw verdient het om zich zo zelfverzekerd als mogelijk te voelen, zonder dat jou daarbij regels worden voorgeschreven.

Anna van Rode heeft een ruim assortiment aan sexy lingerie. Neem een kijkje in de webshop en laat je inspireren. Kom je er niet uit en heb je advies nodig? Neem dan contact op met de klantenservice. Ons team staat te allen tijde voor jou klaar!

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies